SKRIVET: 2011-04-23, kl 21:39:59 | PUBLICERAT I: Lisen

Detta har hänt!

Förra helgen fick vi besök från Stockholm i form av finfina Ylva. Hon anlände sent på kvällen men det hindrade oss inte från att utforska nattlivet i Archway. Det blev ett par öl på rockbaren i närheten och dessutom fick vi sällskap av Idas jobbarkompisar. Kvällen var trevlig men för mig och Ylva blev det en relativt tidig hemgång medan Ida festade vidare med sin "snyggkock".




Söndagen spenderades i östra london och vi hann både med Columbia flower market och Sunday up market. Så det blevn en förmiddag omgiven av ett hav av blommor och sedan mat + shopping på Brick Lane! Måndagskvällen blev det än en gång ett par öl ute. Efter en delikat middag bestående av omelett och rödvin begav vi oss till puben Camden Head.

 







På tisdagen kom Sofia partyallthetime tillbaka efter en tid i sverige. Big like! På kvällen blev vi bjudna på Malins hemmagjorda sushi som var himelsk.





På onsdag var det, som ni redan vet, påskfirande i Hampstead Heath och torsdagen började med att vi firade Malins 20 årsdag (bättre sent än aldrig som det så fint heter...) Det blev en heldag med picknick i Green park, båttur i River Themes, gratis sushimiddag på Kumo och free Abercrombie and fitch party.
 














 
Gårkvällen innebar för alla (utom ida som jobbade) utgång och det blev en trip till South Kennsington för att fira Thomas storasyster som fyllde år!











Efter en rätt hetsig vecka väntar en riktig myskväll med mina fina rumskompisar. Film och te väntar! seez


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback