SKRIVET: 2011-03-29, kl 21:34:29 | PUBLICERAT I: Lis&Ida

Kloka ord från vår nya favvoserie


"Att va trogen Pavel, är som att vara otrogen mot sig själv."


SKRIVET: 2011-03-29, kl 20:10:23 | PUBLICERAT I: Ida

Gårdagen

Igår kände jag mig som en riktig hemmafru. Jag städade, tvättade och när Lisen kom hem från jobbet stod maten på bordet (läs golvet). Efter middagen kröp vi ner i sängen för att titta på halv åtta hos mig. Men då ringde Fina Frida och ville öla. Självklart var vi på men "Vi-ska-bara-ta-en-öl" blev istället en barrunda i Camden med ett gäng killar som körde all in på "vi har ett band" grejen. De blev en kväll fylld av heta diskussioner och mycket skratt. Älskar spontana kvällar!     

SKRIVET: 2011-03-28, kl 21:53:24 | PUBLICERAT I: Lis&Ida

Vår idol




SKRIVET: 2011-03-28, kl 18:31:05 | PUBLICERAT I: Ida

Sköna brudar!


SKRIVET: 2011-03-28, kl 17:14:56 | PUBLICERAT I: Ida

Jobb Jobb Jobb

Heej finisar!

En kock på jobbet kom fram till mig för några dagar sedan och frågade om jag kunde hjälpa honom med en sak. Så tog han fram en Håkan Nesser bok. Han ville veta hur man uttalade van veeteren. Så gulligt! Tur att de inte var snyggkocken. Då hade jag väl fått hybris och trott att han börjat läsa svenska böcker för att förstå sig på mig bättre, eller nåt...

Från och med den här veckan kommer jag ha två jobb. Jag ska fortsätta jobba på pub/restaurangen som servitris. Men jag ska också jobba extra på en cocktailbar/pizzaställe. Där ska jag hjälpa kocken (!) mycket oklart. Eftersom ni som känner mig vet att mina kunsakaper i köket är lika med 0. De kan ju bli intressant. Så de är väl bara att börja öva. Så ska slänga ihop lite mat nu, hörs senare!


SKRIVET: 2011-03-23, kl 13:02:41 | PUBLICERAT I: Ida

Torsdagstankar

En av dom jobbigaste dagarna i mitt liv slutade i skratt på Emmas köksgolv. Efter en dag fylld med tårar så var de en sådan lättnad att få skratta med två av mina bästa vänner. Så hur jobbigt livet än är för man inte glömma att skratta. Jag börjar även få en menning till allt som hände. De fick mig att ta beslutet att ta flyget till London. Ett beslut jag är så glad över. För livet leker här i London 

Vi har mycket att se fram emot nu. Snart kommer Sofia tillbaka! Malin, Felicia och Lollo ska snart komma på besök, de kommer bli galet kul. 

Men nu ska jag ut och mysa i solen med lisen, sen blir de jobb med snyggkocken!


De enda som saknas här är ni två!


SKRIVET: 2011-03-20, kl 02:44:42 | PUBLICERAT I: Ida

Life is good

De här gör mig glad: att alla i de här landet tilltalar dig med darling, babe eller sweetheart. Att en 15årig tjej kom fram till mig idag bara för att säga att jag var söt. Bebisar!! Att jag svettades när jag gick runt i min skinnjacka idag. Att kocken på mitt jobb är het (även fast jag beter mig som en fnittrig 14åring som precis kommit in i puberteten så fort han är i närheten). Att jag precis har snackat massa skit med lisen över några flaskor vin och att vi nu ska träffa hennes fransmän och festa till 07.00. Nu ska jag och lisen ut och festa för kärlekens skull! 

puss på er  


SKRIVET: 2011-03-16, kl 18:14:16 | PUBLICERAT I: Ida

feels like home




SKRIVET: 2011-03-15, kl 19:49:57 | PUBLICERAT I: Ida

Alone

Jag hade ju en helg i min ensamhet här i London, för tjejerna lämnade mig för Sverige. Men helgen blev allt annat än ensam. Fredagskvällen började med att jobba till runt tolv. Planen var att möta upp Lisen för att ta en taxi till chinawhite. Men eftersom Lisen skulle upp runt sex, för att sen ta flyget till Stockholm, var hon förnuftig nog att stanna hemma. Så de blev att jag hängde på två killar från jobbet till en rockbar. Hade en riktigt kul kväll, killarna bjöd på öl och shottar och vi pratade på om bröst, musik och jobbet. 

Förutom att jobba en massa har jag även hunnit med att äta pasta med italienaren, han vill att jag skulle följa med honom till fabric kl fyra på morgonen (då kostar de 5p istället för 20) men jag valde att hoppa den. Han är ju för rolig. Han går och lägger sig och ställer klockan på halv fyra sen går han upp och festar till nio på morgonen. Men en annan gång kanske! Har varit över hos jacob också. Vi pratade på om massa seriösa saker hela kvällen. 

Men nu är min fina Lisen äntligen hemma igen!!  


SKRIVET: 2011-03-15, kl 12:53:55 | PUBLICERAT I: Sofia

Postcard From Sweden

Från uteliv i London till lokalpizzerian i Örebro.
 
See You Soon

SKRIVET: 2011-03-10, kl 20:37:34 | PUBLICERAT I: Sofia

We laugh until we think we’ll die, barefoot on a summer night


Längtar efter sommaren och nya eskapader
Tumblr_lh75ccbcdy1qdbbywo1_500_large
Tumblr_lhkldjanda1qdb60wo1_500_large
Tumblr_lhtal4jzzj1qcmlwqo1_500_large
Tumblr_ldn0s14qkp1qa4i8so1_500_large
Tumblr_lhnb2kshk51qh5q5qo1_500_large

SKRIVET: 2011-03-10, kl 14:32:20 | PUBLICERAT I: Lis,Fia&Ida

Long time, no see!

Vi har..
..haft kalas för Ida som fyllde 20
..varit på svartklubb
..ätit kladdkaka på svenska cafét FIKA
..bakat massa scones
..blivit fulla på gratis dricka
..och ibland lite för fulla.

SKRIVET: 2011-03-04, kl 22:38:02 | PUBLICERAT I: Lisen

Ensam en fredagkväll

Och plötsligt var man själv. Kan inte komma ihåg senast jag hade en hemmakväll all by my self. Har redan lite Idaochsofia-absinens, men det är nog bara nyttigt att ha lite egentid. Så var håller mina flickor hus egentligen? Sofia är på ute på äventyr med abercrombie, ni vet en sån där kväll med gratis inträde och dricka. Vi håller alla tummarna att hon kommer hem helskinnad och inte somnar på nattbussen. Lilla Ida sitter för tillfället på en bar i Pimlico, på hennes mammas jobbarkompis sons bar... ALLA svenskar blir ens vänner här borta, vi vet!

Min kväll ser lovande ut... not. Kom nyss hem från jobbet och nu är jag för lat för att göra någonting alls. Är jättesugen på godis - men orkar inte gå ner till affären. Har inte ätit middag - men orkar inte gå in i köket och behöva socialisera mig med mina flatamates.

Imorgon har franska modellen födelsedagsfest och det kan nog bli rätt fett, får tagga till då istället. Nej nu måste jag ha choklad, nöden har ingen lag. SEZ OCH HÖRZ. 



SKRIVET: 2011-03-03, kl 19:12:53 | PUBLICERAT I: Lis&Ida

The Roxy 1/3




SKRIVET: 2011-03-03, kl 00:11:02 | PUBLICERAT I: Lisen

Kvällsmys i Archway

Ligger i sängen brevid Sofia och Robert som spelar något spel på mobilen. Har haft myskväll, spelat kort och ätit godis. Jag och Ida har skrattat åt allt och ingenting, sofia har slukat en 200 gr chokladkaka och Robert har berättat osammanhängde historier hela kvällen. Jacob tittade också förbi ett tag men har lämnat oss småsystrar (enligt han själv) för hans nya flamma. Imorgon flyttar Robert tillbaka tillbaka till Sverige. En riktig svikare den där... Han har dock LOVAT att komma tillbaka snart och hälsa på. Vi har i sin tur LOVAT honom en sängplats (eventuellt spyplats) när han är på besök. Nästa vecka försvinner även Sofia till kalllare bredgrader, tar en londonpaus och tänker spendera cirkus en månad på Berwalshallen. Själv bestämde man sig även nyss för att ta flyget hem nästa helg för att göra mamma glad och överaska henne på födelsedagen. 

Så om någon, by any chance, är hemma nästa helg - Häng med mig!
see you soon!
L

SKRIVET: 2011-03-02, kl 14:25:07 | PUBLICERAT I: Lis&Ida

Klass 9A

Confession time: Vi är besatta av Klass 9A på Svt. Vi vill veta om Amina kommer dyka upp på gympalektionerna, om David kommer att bli godkänd i kärnämnena och om matteläraren Jhonny kommer komma ner på jorden. Är detta tecken på för mycket fritid? Har vi blivit gamla? Nej, Klass 9A är ett kvalitetsprogram som får oss att funder över den svenska skolans framtid och utveckling... hehe...

Och till vår älskade Jhonny, hoppas att du inte fortfarande är nere efter Gunillas tillrättavisande.

Och till er läsare, ni vet vad vi gör nästa måndag... 


SKRIVET: 2011-03-02, kl 14:07:10 | PUBLICERAT I: Lis&Ida

Degigt värre...

...sa han som smet

Gårkvällen blev lyckad. Det kan ju inte bli något annat än röj om man drar till indieklubben Panic på The Roxy. Kvällen började med att Fina Frida kom över på pree drinks och pga en effektiv dricklek och trevligt sällskap hann vi få i  oss en hel del innan det var dags att dra sig in mot stan. Planen var från början att joina Robert, Nils och Alex på Sport café och spela beer pong men tiden räckte inte till. Ett relativt tomt roxy blev snart fullsatt och kön utanför växte sig lång. Kommentarer som "hur kan så många onajsa killar samlas på ett och samma ställe" och "you just trying to make me jealous" (en kille ida just träffat på dansgolvet) fälldes och tillsammans med alla fula fulla killar dansade vi till The Smiths och Joy Division hela natten lång.


Med bara två ägg i kylskåpet och några coctailtomater inser vi båda att det kommer krävas en trip ner till affären för att det ska kunna bli någon frukost. Vilket ingen av oss orkar. Ida har bröd begär och som den goda vän Lisen är ställer hon sig och gör bröd (!). Genom en skåpsrensing på vetemjöl, olja och salt lyckas hon slå ihop ett riktigt mumsigt och degigt bröd i stekpannan.

SKRIVET: 2011-03-01, kl 18:49:09 | PUBLICERAT I: Lis&Ida

filmtips

Tjejerna som aldrig kommer skaffa pojkvän.


Men efter ett x antal drinkar skulle de inte banga på villa volvo vovve med Aston Kutcher.

"If you come any closer I´m not letting you go" Sååååå romantiskt!


SKRIVET: 2011-03-01, kl 14:24:34 | PUBLICERAT I: Lis&Ida

close-ups


RSS 2.0